TOLANO
in actie
[2,8Mb]
Stal Bles       Stal Bles

 

 BART BLES

 

Bart Bles is een jonge talentvolle springruiter die steeds meer van zich doet spreken. Voor de Nederlandse springsport zal hij zeker een grote rol van betekenis gaan spelen.

 

Bart in zijn eigen woorden:

 

“Met Regino en Tolano heb ik inmiddels bewezen het “grote werk” aan te kunnen. De resultaten zijn er naar en het vertrouwen in de beide hengsten wordt alleen maar groter. De opleiding en training wordt door mijzelf op ons eigen bedrijf verzorgt en daar kan je als jonge ruiter alleen maar plezier in hebben.

 

Doordat ik de kans heb gekregen deze kanjers uit te brengen gaat het met mijn eigen carrière ook met de dag beter. Wat is het niet heerlijk om goede resultaten te kunnen boeken met zulke paarden. Denk maar aan bijvoorbeeld derde worden in de grote prijs van Veendam met Tolano of mee te kunnen doen aan het WK voor 5-jarigen met Regino waar ik ook nog eens bijna reserve wereldkampioen was geworden. Dan praat ik nog niet eens over de super-resultaten tijdens de afgelopen hengstencompetitie, waarbij ik met Regino ook nog eens bijna het kampioenschap bij de 5-jarigen wist te winnen. En dat in Den Bosch tijdens de hengstenkeuringen met al dat publiek. Tolano is nu klaar voor het echte werk en alhoewel nog maar steeds pas 8 jaar weet ik zeker dat dit een groot jaar gaat worden voor de beide hengsten. Aan mij zal het zeker niet liggen.

 

Het wederzijds vertrouwen tussen mij en de eigenaar zal absoluut de broodnodige vruchten afwerpen. Ondertussen hebben we ook nog een fiks aantal veelbelovende veulens en jaarlingen van de beide hengsten. Dat wordt een hoop werk, maar niets is zo fijn als je ook resultaten kan boeken. Ik hoop dat ik u binnenkort eens mag ontmoeten op een concours of bij ons op het bedrijf, want wij als Stal Bles hebben echt veel te bieden”.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

BART BLES